Király Anikó
Allianz Főtanácsos

Üdvözlöm régi és leendő ügyfeleimet! Király Anikó vagyok, Allianz Főtanácsosa 13 éve.

Több mint 20 éve elhivatottan végzem a munkám a biztosítási területen, ügyfeleim nagy megelégedésére. Allianz Biztosítónál 13 éve saját ügyfélkapcsolati pontot üzemeltetek, ahol az ügyfeleim felkereshetnek.

Célom, hogy régi/új ügyfeleim kellemes és hangulatos környezetben intézhessék biztosítási ügyeiket. Elsősorban megfelelő helyen tudjunk tárgyalni biztosítási igényeikről és felmerült problémáinak megoldásáról. Ezek lehetnek akár, új szerződéskötés, igényfelmérés, tanácsadás, kárbejelentés, elektronikus díjbefizetés és egyéb ügyintézés is.

Ne kockáztasson, keressen bizalommal Allianz biztosításokkal kapcsolatban Érden!

Az ember életében sajnos bármikor történhet rossz dolog. A legtöbben úgy gondolják, hogy őket nem érheti baleset, de ezt teljesen kizárni sosem lehet. Az ilyen esetekben jön jól, ha rendelkezünk érvényes biztosítással, ami fedezi az ezzel kapcsolatban felmerülő költségeket. Az Allianz főtanácsosaként nagy tapasztalattal rendelkezem e téren, és szívesen veszem megkeresését Érden, Allianz biztosításokkal kapcsolatban.

Legyen szó akár élet-, lakás-, nyugdíj-, vagy utasbiztosításról, KGFB-ről, vagy CASCO-ról, forduljon hozzám bizalommal! Az Allianz biztosítások Érden is megköthetőek, és természetesen segítek is kiválasztani az Ön számára legjobb konstrukciót. A kínálat nagy, és minden terméknek mások a feltételei, más helyzetekben ajánlottak, biztosítást kötni azonban mindenképp érdemes, hogy a váratlan helyzetek is könnyebben megoldhatóak legyenek.

Vegye fel velem a kapcsolatot, és érdeklődjön az Allianz biztosításokról Érden! Ha bármilyen kérdése van, keressen bizalommal!

További információkért hívjon bizalommal!